søndag 1. mai 2016

Vår første bobiltur :-)

 Sent fredag kveld var vi igang med kurs over fjorden, nedover Østfold. Vi kjørte ned til Strømstad og parkerte på en bobilparkering.

 Første frokosten :-)

 Også måtte vi jo innom Systembolaget. Det var regnvær og mye folk på farta. Genialt med egen parkering for bobiler! Vi kom oss greit inn og da vi var ferdig med handelen var det laaang kø på utsiden. Just in time :-)

 Så gikk ferden tilbake til Norge igjen. 

Og videre utover til Hvaler :-)

 Vi tok noen avstikkere, bl.a til Utgård der det lå mange fiskebåter. Vi fortsatte utover til vi kom helt ytterst, til Skjæhalden. Et lite, trivelig tettsted. Vi fant oss en parkeringsplass, hvor det egentlig ikke var lov å parkere bobiler :-O Thor så det ikke før etter han hadde betalt!

 Etter to dager med regnvær begynte det endelig å lysne litt. Vi har iallefall funnet ut at bilen er tett! Og at det er veldig greit å ha tak over hode (og ikke telt :-))
 En ganske fersk redningsskøyte lå inne i havna med en liten avlegger ;-)

 Vi spiste en bedre kveitemiddag på Førstereis på brygga og gikk en liten tur etterpå. Været lysner bra nå og det ser ut til at det er tomt for regn oppi der, enn så lenge :-D
 Kos med lys :-)

 Søndag var det mest blå himmel!

 Jeg var veldig imponert over gjerdestolpene utover på Hvaler, de var av stein! 
 Også tok vi en tur innom Fredriksten. Vi kjørte innom Gamlebyen i går, det syns Thor var helt genialt; at vi kunne kjøre gjennom byen og kikke :-) Mens her måtte vi ut av bilen og gå rundt!


 Dette var en snodig figur!




Vel hjemme etter 61 mil og mange flotte steder hvor vi ikke har vært før, er vi godt fornøyd med bilen :-) Og vet litt mer om hva vi vil ha i neste bil ;-)

Ingen kommentarer: