lørdag 28. juli 2007

Fantefjell


Iain og jeg hadde lyst til å gå en lengre tur. Målet ble Styggemann på Skrim. Vi parkerte ved Omholtseter og gikk innover.






Det var vått i myrene (og ellers) og gamasjene kom fort på. Stiene var særdeles dårlig merka. Det var lite skilter. Det som var mest skiltet var stier til parkeringsplasser!!?




Her kan vi skimte målet vi hadde satt oss for turen. Det ser fryktelig langt unna ut da :-/ Og med en liten omvei rundt et vann blir det nok lengre enn oppgitt 10, 3 km. For ikke å snakke om all omveien rundt dype, våte områder i stien.



Da vi kom til Fantefjell og så avstanden til Styggemann fortsatt var laaang så tok vi en beslutning om å gjemme Styggemann til en annen gang. Så vi satt oss ned et sted hvor det var litt le for vinden for å raste.




Været var veldig usikkert men vi var heldige 0g hadde hatt sol stort sett hele veien. Men nå kom det svarte skyer sigende. Og de inneholdt mye fuktighet. Så vi kom oss avgårde med håp om å komme unna.

Vi fortsatte mot Støleseter for å få en runde så vi slapp å gå samme vei tilbake. Rett etter vi passerte setra ble vi innhenta av regnværet. Men heldigvis var vi bare helt i utkanten så vi fikk bare litt lett regn.


Den byga som forsvant videre mot Tønsberg var ganske kraftig. Og etterhvert ble det litt torden også :-)

Rundturen ble på 14 km og vi brukte god tid :-)

Ingen kommentarer: